Möt Charlotta – vår nya lägersamordnare!

Bild på Charlotta som sitter i en kanot och paddlar

Hej alla medlemmar!

Jag heter Charlotta och har precis börjat jobba på kansliet som lägersamordnare! Efter att ha varit student i många år är jag nu jätteglad att ha fått börja jobba här på förbundet och jag ser fram emot att få träffa er allihop på de olika lägren och temahelgerna som vi kommer att hålla i framöver!

Tidigare har jag varit aktiv i en rad olika sammanhang och suttit som både ledamot, kassör och ordförande i olika föreningar. Mitt senaste uppdrag var som ledamot i Unga Reumatiker region syd. Där var jag med och fixade både medlemsaktiviteter och deltog som representant i olika sammanhang så som i möten med regionpolitiker. Unga Reumatiker är en patientorganisation som har samarbetat en hel del med Unga Rörelsehindrade, exempelvis med kampanjen ”Gör funktionsrättskonventionen till lag”, och båda organisationerna är med i paraplyorganisationen Nätverket Unga För Tillgänglighet, NUFT.

Lägerverksamhet ligger mig varmt om hjärtat. Som barn åkte jag på både kollon och läger om somrarna, och som tonåring var jag ledare på både scoutläger och träningsläger i segling. Att bada i glittrande sjöar, grilla korv i skogen på kvällen eller sitta inne och dricka varm choklad när regnet smattrar mot fönsterna är sådant som jag hoppas att vi kommer att få uppleva tillsammans i sommar. Generalsekreterare Nora och jag har redan spånat på några idéer till aktiviteter, och ifall ni har önskemål om vad ni vill att vi ska hitta på så får ni väldigt gärna höra av er på min mail!

Vi har alldeles nyligen öppnat anmälan till sommarens läger, och jag hoppas att ni är sugna på att hänga med! Läs mer om det här!

Kontakta mig på charlotta@ungarorelsehindrade.se