Unga Rörelsehindrade söker en vikarierande generalsekreterare/kanslichef

Förbundet Unga Rörelsehindrade är Sveriges viktigaste förbund för barn och ungdomar mellan 0 och 32 år som lever med nedsatt rörelseförmåga.

Vi söker nu en generalsekreterare/kanslichef till vårt förbundskansli i Stockholm. Vi behöver någon som brinner för ungdomsfrågor, är vass på politisk strategi och som älskar att ge high-fives.

Som generalsekreterare/kanslichef kommer du att ha ansvar för att utveckla organisationen och använda kansliets resurser för att stötta medlemmar och förtroendevalda.

Dessutom kommer du att…

  • ta fram strategier, kampanjer och texter för förbundets politiska arbete såsom uttalanden och remissvar, samt stötta våra förtroendevalda, främst förbundsordföranden och förbundsstyrelsens ledamöter i deras uppdrag
  • ansvara för budget, bokslut, bidragsansökningar och redovisning. Du är ytterst ekonomiansvarig
  • hantera alla former av personalfrågor
  • vara kontaktperson för förbundets regioner
  • ansvara för medlemsregistret
  • representera förbundet vid möten och konferenser samt bevaka vissa evenemang och det dagsaktuella politiska läget

Var kommer du att jobba?

Förbundskansliet har sina lokaler i Farsta centrum i södra Stockholm, dit du enkelt tar dig med tunnelbanans gröna linje (station Farsta på linje 18 till/från Farsta strand) och flertalet busslinjer. Nästa station, Farsta strand, tar du dig enkelt till och från med pendeltågets linje 43 (Västerhaninge/Nynäshamn–Bålsta och Uppsala).

Under resten av 2020 är kansliets lokaler, som vi delar med DHR, stängda för den som kan arbeta hemifrån, med hänsyn till coronapandemin. Hur länge dessa villkor gäller beslutas i samråd med DHR.

Villkor

Tjänsten är ett vikariat på 100 % under tiden den nuvarande generalsekreteraren är tjänstledig under två och ett halvt år. Vi tillämpar 37,5 timmars arbetsvecka. Deltid kan diskuteras.

Tjänsten kommer att innebära en del resande samt till viss del arbete under kvällar och helger då du kommer att arbeta med ideella krafter.

Tillträde är tidigast 1 september. Urval och intervjuer sker löpande.

Lön

Fast lön. Individuell lönesättning tillämpas.

Förbundet är anslutet till KFO.

För att ansöka, mejla CV och personligt brev till 

anstallning@ungarorelsehindrade.se

Sista dag att ansöka

… är torsdag den 10 september kl. 23:59

För frågor kontakta…

Björn Häll Kellerman, tf förbundsordförande
Mejl: bjorn.hk@ungarorelsehindrade.se
Mobil: 073 777 91 82

Nora Eklöv, generalsekreterare (i tjänst t.o.m. 28 augusti)
Mejl: nora@ungarorelsehindrade.se