Sommarläger med Unga Rörelsehindrade och RFSU Stockholm

Välkommen att delta på ett läger med Förbundet Unga Rörelsehindrade och RFSU Stockholm. Temat kommer att vara sex, relationer, kroppen och självkänsla. Lägret äger rum mellan den 27 juni och den 1 juli 2018 på Bosön, Lidingö i Stockholm.

Alla unga, oavsett funktion har rätt att se, förstå och uttrycka sin egen sexualitet. Det är en självklarhet men inte alltid en verklighet. Personer med någon form av rörelsenedsättning lämnas ibland utanför. Det vill vi ändra på och snacka om!

I fem dagar ska vi tillsammans grotta ner oss i allt från dejting till föräldraskap. Föreläsningar och workshops varvas med egen tid och gemensamt lägerhäng.

Det kommer finnas lägerledare som själva har erfarenhet av olika funktionsnedsättningar som kommer göra allt för att lägret ska bli så roligt och bra som möjligt. De finns där för att leda och organisera de olika aktiviteterna.

 

Praktisk information

Vad?: Läger med RFSU Stockholm och Unga Rörelsehindrade
När?: 27 juni–1 juli 2018
Var?:Bosön, Lidingö i Stockholm
Pris: 1 000 kr. (ev. assistansavgift som går på assistansomkostnaden tillkommer)

Vi behöver din anmälan senast den 1 juni.

Vi har plats för 20 deltagare. Anmäl dig nu och få en plats du också!
Du anmäler dig genom att kontakta Hanna Öfors som är lägeransvarig, projektmedarbetare i projektet Sex i rörelse hos RFSU Stockholm samt vice ordförande i Förbundet Unga Rörelsehindrade. Hanna kan du också kontakta om du har frågor eller funderingar.
Mail: hanna.ofors@rfsu.se
Telefon: 076 310 41 18

Följ även Facebookeventet!

 

På våra läger finns inga hinder!

Ange om du har några allergier, har med dig assistent eller om det är något annat vi i planeringsgruppen måste veta om dig. Har du ingen assistans och behöver hjälp så kan förbundet ordna med en medhjälpare. Tänk på att anmäla dig i god tid! Det är viktigt att du i samband med anmälan förklarar dina hjälpbehov så noga som möjligt, om något du behöver hjälp med inte nämnts kan det hända att våra medhjälpare inte kan bistå.
Vi behöver din anmälan senast den 1 juni!