Medlemsavgift och info inför förbundskongressen

Medlemsavgift 2021

De senaste veckorna har alla medlemmar från 2020 som inte fallit ut på grund av åldersskäl fått varsin faktura för årets medlemsavgift. Håll utkik i skräpposten om du inte fått någon (eller i brevlådan om du är en av de få som ännu inte har registrerat en mejladress: om du vet med dig att du är en av dem är du välkommen att höra av dig till oss!). Sista dag att betala är den 30 juni men vi hoppas att fler gör som flera redan har gjort och betalar så snart det går!

Inför förbundskongressen

Den 7 januari aktiverades valberedningen:

Torsdagen den 7 januari 2021

Bästa valberedare!

Härmed ber jag er att inleda ert sonderingsarbete inför Förbundet Unga Rörelsehindrades förbundskongress, för att hitta kandidater till förbundsstyrelsen mandatperiod 2021–2023.

Förbundskongressen äger rum den 1–7 november i höst, med huvudförhandlingar den 6–7 november, och kommer att vara till största delen digital.

Ni har tio intensiva månader framför er, då ett stort antal av oss i styrelsen inte kan eller ämnar kandidera igen och jag ber att få önska er lycka till i ert arbete!

På förbundsstyrelsens uppdrag,

Björn Häll Kellerman
Tf. förbundsordförande
Förbundet Unga Rörelsehindrade

Vill du som läser detta (och är medlem och född 1991 eller senare) sitta i nästa förbundsstyrelse eller vet någon som skulle passa perfekt?
Skicka ett mejl till valberedning@ungarorelsehindrade.se