GLAD SOMMAR!

DSCF2314

 

Jag vill önska alla medlemmar, avdelningar, distriktsstyrelser, kanslipersonal, ombudsmän och blivande medlemmar en riktigt skön sommar!

Jag vill påminna om att vi kommer att deltaga i Prideparaden och även inbjuda andra förbund att gå med oss. Jag vill att funktionshinderrörelsen ska synas ännu mer i årets parad, vara lite gladare, lite festligare och lite fler i antal. Vi har under flera år använt slagorden ”Samma fördom, samma kamp!”. All diskriminering beror i grunden på samma sak – de normer som styr hur vi förväntas vara och fungera. I ett samhälle där styrande normer är oförlåtliga eller oförstående inför varandra olikheter är även min delaktighet hotad. Därför är det viktigt för mig att gå med i Prideparaden.

Årets upplaga av Prideparaden går av stapeln den 2:a augusti kl. 13.00 och tar ca. 2 timmar. Paraden går från Mariatorget till Östermalms IP. Årets tema är vardag. Tänk på att vara på plats i god tid före paraden (rekommenderat senast 30 minuter innan paraden startar) och ha med sig vatten att dricka.

Jag hoppas att vi ses där!