Det är jag som är Niklas

Niklas B

Hallojsan på er! Jag heter Niklas Björkegren, är 21 år och jag tänkte presentera mig lite. Det är nämligen jag som har fått den stora äran att jobba som intern opinionsbildare hos Unga Rörelsehindrade!

Mina uppgifter kommer vara att stödja regionernas, gruppernas och medlemmarnas verksamhet inom organisationen.  Den kommande tiden kommer jag att besöka er regionerna runt om i landet för att se hur jag kan stödja er verksamhet!

Lite om mig
Jag har min bakgrund i Knivsta (som är en liten kommun söder om Uppsala). Där har jag varit verksam inom Förbundet Vi Unga som är en ideell ungdomsorganisation som arbetar med att organisera barn och ungdomar på sin fritid för att kunna förverkliga deras drömmar och idéer.

Jag har även varit verksam inom Leader Upplandsbygd som sysslar med att fördela ut projektstöd för verksamheter som utvecklar landsbygden. .

Jag är så himla peppad att få träffa alla er medlemmar och prata om vad vi tillsammans kan göra för att sänka trösklarna i samhället.