Barn och unga med nedsatt rörelseförmåga stängs ute från samhället idag. Bokstavligen. Därför finns Förbundet Unga Rörelsehindrade. Vi är Sveriges viktigaste förbund för barn och unga med nedsatt rörelseförmåga. Vi är själva barn och unga som arbetar för att ge oss själva verktyg och möjligheter att påverka våra egna liv.

Vi är också i behov av stödmedlemmar så du måste alltså inte ha nedsatt rörelseförmåga för att bli medlem – det räcker med att du tycker att våra frågor är viktiga och vill stödja vårt arbete!

Genom att bli medlem kan du…

  • … lära dig att påverka samhället
  • … träffa nya vänner och komma på läger
  • … få ekonomisk stöttning och juridisk rådgivning, även via vårt moderförbund DHR

Vem kan bli medlem?

Vem som helst mellan 0 och 32 år kan vara med i någon av Förbundet Unga Rörelsehindrades regioner. Gemensamt för varje region är att första året är kostnadsfritt. Efter det betalar du bara en symbolisk summa på 60 kronor per år.

För närvarande har vi tre regioner; Stockholm som täcker norra och östra Sverige inklusive Gotland, Göteborgsklubben som täcker sydvästra Sverige och Skåne som täcker sydöstra Sverige. Här nedanför väljer du den region du vill tillhöra. Vi lämnar inte ut dina uppgifter.

Unga Rörelsehindrade Stockholm och Norr

Gå med i regionen här!

Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben

Gå med i regionen här!

Unga Rörelsehindrade Skåne

Gå med i regionen här!

Problem med registreringen?

Kontakta generalsekreterare Nora Eklöv så hjälper hon dig!
Mejladress: nora@ungarorelsehindrade.se
Telefonnummer: 076 109 71 71