Vi i DHR vill önska svenska truppen stora framgångar i Paralympics i Sotji

Idag flyger vår svenska paralympics-trupp till Sotji. Som DHR:s förbundsordförande, och ”gammal” paralympisk bronsmedaljör,  vill jag skicka med en liten hälsning:

Ett lite extra personligt ”lycka till” vill jag också tillägna kälkhockeylandslaget som jag hade äran att tillhöra under ett antal år.  Det är stort att få ha varit med om att representera en hel nation och att ha spelat inför tusentals människor. Jag kommer ihåg känslan av laganda, stolthet och allvaret i denna unika tävlingssituation. Jag vet hur hårt ni har jobbat för det här. Vi är många som håller på er och som inspireras av era idrottsliga gärningar! Njut av hela upplevelsen! Lycka till!

Rasmus Isaksson. Förbundsordförande DHR, tillsammans med förbundsstyrelsen