Veckan som gått

1510735_10203251545355983_1382964477_n

 

Nu har jag äntligen en sovplats med bilavstånd från Farsta kansli. Det tillåter mig att vara mer effektiv och, kanske bäst av allt, sova lite längre på morgonen. Tidigare har jag ju fått gå upp kl. 03.30 för att hinna med att färdas de 60 mil med tåg, enkel resa, som utgör sträckan mellan min egna säng och mitt arbetsskrivbord. Jag har med min bil också. Jag har dock inte haft tid att tvätta den sedan min bilfärd upp till Stockholm på nyligen saltade vägar. Färgen på bilen är därför lite svår att avgöra och jag undrar egentligen om man kan lämna in bilen på kemtvätt? 

Jag har äntligen en garderob att hänga upp mina kläder i och några hyllar att ställa böcker och lägga papper på. Det jag saknar i kvadratmeter gottgör jag mig själv i mysfaktor. Vid min dator har jag ett levande ljus som på något konstigt sätt lyser i olika färger. TV har jag ingen då rummet inte är utrustat med ett tv-uttag. Liten köksvrå finns dock och jag har fått med mig kaffekokare och annan för mig livsnödvändig utrustning hemifrån. Så nu är det bara att tuta och köra! 

Igår besökte jag Stockholms läns distrikts medlemsmöte. Mötet blev glädjande nog välbesökt, jag blev mycket trevligt mottagen och vi hade ett bra samtal. Jag var helt slut när jag kom hem, vilket också för mig kännetecknar en bra dag. Jag var så trött att jag denna morgon vaknade genom ett fritt fall från sängen ner på golvet. Första tanken: ”Det var längesen…”  Min rörelsefrihet är något jag tydligen även praktiserar i sömnen. 

Nu pågår också planeringen för fullt inför ett år med spännande händelser. Det är ju inte bara valår utan ett Supervalår då det ju även är ett val till EU. Vi ska också få se ett förslag på diskrimneringslagstiftning på grund av bristande tillgänglighet. Det känns inspirerande att jag tillsammans med andra duktiga personer får smida planer och utbyta idéer om hur vi kan påverka samhället till att skapa delaktighet för alla. 

Imorgon ska jag till Diskrimineringsombudsmannen och lära mig mer om hur ideella organisationer kan bistå i juridiska processer vilket är ett direktiv som Förbundsstyrelsen har fått genom en motion på Förbundsmötet. Jag håller också på att planera inför Förbundsstyrelsens utbildningsdagar om en vecka och därefter mitt andra förbundsstyrelsemöte där jag får hålla i ordförandeklubban. 

Strax ska jag le igen till kamerorna i vägtullen in mot stan för ytterligare ett intressant möte. Vi hörs!