Välkommen på temahelg i april!

 

 

Förra året fyllde vårt älskade Förbundet Unga Rörelsehindrade 30 år. Årets första temahelg kommer därför att handla om just det – förbundet. Vi kommer att gå djupare in på förbundets ideologi och träffa aktivister inom förbundet under åren. Vi kommer också att chilla och på lördagskvällen erbjuds bowling!

 

Praktisk info

Datum och tider: 13–15 april 2018, programmet börjar 19:00 på fredagen och slutar runt 13-tiden efter lunch på söndagen.

Plats: Quality hotel Friends i Solna i Stockholm, nära Mall of Scandinavia.

Temahelgen är till för dig som är under 32 år och gratis för dig som är medlem. Du anmäler dig till temahelgen genom att fylla i anmälningsblanketten. Sista anmälningsdag är 26 mars.

Om du har anmält dig men behöver avboka är det viktigt att du hör av dig så snart som möjligt till natalie@ungarorelsehindrade.se, till Natalie kan du även höra av dig med frågor.

Reskostnad: Medlemmar står själva för resekostnader upp till 300 kr. (resten, boende, mat och aktiviteter står förbundet för).

Assistanskostnad: 2.000 kr. (inkl. kost och logi i dubbelrum), 2.700 kr. (inkl. kost och logi i enkelrum) vilket betalas via assistansomkostnaden. Bor du hemma under helgen är assistanskostnaden 1.100 kr. Om du anmält att du har en assistent men behöver avboka, gör det innan den 1 april, annars behöver vi dessvärre ta ut en avgift på 1.000 kr. för kostnaderna för assistenten.

På våra läger finns inga hinder!

Har du ingen assistans och behöver hjälp så kan förbundet ordna med en medhjälpare, tänk på att anmäla dig i god tid. Det är viktigt att du fyller i dina hjälpbehov på anmälningsblanketten så noga som möjligt, om något du behöver hjälp med inte är ifyllt kan det hända att våra medhjälpare inte kan bistå.

Om du har frågor, tveka inte att höra av dig till natalie@ungarorelsehindrade.se.

Temahelgsledare är Natalie Eriksson Ahlgren.