Välkommen på höstläger 23–25 november!

 

ANMÄLAN ÄR STÄNGD

I år kör vi höstlägret över en helg och vi kommer att vara på Scandic Alvik i Stockholm. Under helgen kommer vi att fördjupa oss lite i förbundets ideologi och hur vi jobbar. Vi kommer ha debattartikelverkstad och argumentskola. Hur kontaktar man politiker? Vilka är de bästa argumenten när man ska debattera om LSS, tillgänglighet eller full inkludering? Hur skriver man en debattartikel eller insändare? Det är något du förmodligen kommer att få svar på under helgen! Vi kommer också att ha filmkväll, spela spel och mycket annat kul.
Så häng med på en helg som onekligen kommer att innehålla mycket kul och intressanta samtal!

Här anmäler du dig!

Plats: Scandic Alvik
När: 23-25 november, startar med samling och middag på fredagen runt kl. 17:00 och slutar på söndagen efter lunch runt kl. 14:00.
Kostnad: Gratis för medlemmar, men man betalar 300 kr på sin resekostnad, resten står vi för.
Assistanskostnad: 2.000 kr (inkl kost och logi i dubbelrum), 2.700 kr (inkl kost och logi i enkelrum) vilket betalas via assistansomkostnaden. Bor du hemma under helgen är assistanskostnaden 1.100 kr.
Anmäl dig senast den 31 oktober! Anmälan är bindande, om du behöver avboka men har anmält att du har en assistent tar vi ut en avgift om 1.000 kr.

På våra läger finns inga hinder!
Har du ingen assistans och behöver hjälp så kan förbundet ordna med en medhjälpare, tänk på att anmäla dig i god tid. Det är viktigt att du fyller i dina hjälpbehov på anmälningsblanketten så noga som möjligt, om något du behöver hjälp med inte är ifyllt kan det hända att våra medhjälpare inte kan bistå.

Om du ha frågor, tveka inte att ta kontakt med generalsekreterare Nora Eklöv på: nora@ungarorelsehindrade.se