Temahelg och 30-årsjubileum!

Den 15 till den 17 september är det dags för temahelg i Stockholm!

Inte nog med det är det exakt 30 år sedan Förbundet Unga Rörelsehindrade, då DHR Ung, startades. Det kommer vi givetvis att fira med en helg fylld av intressanta tal och föreläsningar från tidigare ordföranden, roliga aktiviteter så som Pokéwalk, musikquiz och tävlingar och sist men inte minst, en stor fest.

Temat är aktivism, engagemang och påverkan. Eventet kommer att hållas på Scandic Continental, som ligger vid centralstationen i Stockholm. Detta vill du inte missa!

Hur anmäler jag mig?

Temahelgen är till för dig som är under 32 år och gratis för dig som är medlem. Du anmäler dig till temahelg + jubileumsfest genom att fylla i anmälningsblanketten. Sista anmälningsdag är 27 augusti 2017. Vill du bli medlem i Unga Rörelsehindrade blir du det enkelt här. Om du inte vill vara med på festen, utan enbart på temahelgen, mejla nora@ungarorelsehindrade.se i samband med anmälan.

OBSERVERA: Det är två olika anmälningsblanketter. En för temahelg + fest och en annan för de som enbart vill delta på festen (scrolla ned). Det är viktigt att du anmäler dig då vi kommer att ha ett biljettsystem. Du kommer att få en biljett som du visar upp för att få komma in till festen.

Praktisk info

Temahelgen håller på från fredag kl. 15:00 och slutar söndag efter lunch, vid 13:30.

Har du ingen assistans och behöver hjälp så kan förbundet ordna med en medhjälpare, tänk på att anmäla dig i god tid.

Reskostnad: Medlemmar står själva för resekostnader upp till 300 kr (resten står förbundet för).

Assistanskostnad: 2.000 kr (inkl kost och logi i dubbelrum + fest), 2.700 kr (inkl kost och logi i enkelrum + fest) vilket betalas via assistansomkostnaden. Bor du hemma under helgen är assistanskostnaden 1.100 kr.

Jag kan/vill enbart vara med på jubileumsfesten, hur anmäler jag mig?

Du som medlem hos oss, hos DHR eller helt enkelt bara funkisaktivist är välkommen att vara med på festen! Festen är öppen för alla åldrar! Unga Rörelsehindrade bjuder på mat och DJ, tal och musikquiz.

Praktisk info för festen

Jubileumsfesten kommer hållas i Stockholm lördagen den 16 september. Insläpp 17:30, middagen börjar 18:00 och vi har tillgång till lokalen till ca. kl. 23:30.

Vill du enbart delta på festen är det endast den här anmälningsblanketten du ska fylla i senast den 27 augusti 2017.

Assistanskostnad: 400 kr vilket betalas via assistansomkostnaden.

Om frågor, tveka inte att kontakta generalsekreterare Nora på nora@ungarorelsehindrade.se!

Välkommen!