UPPSKJUTEN TILLSVIDARE: Temahelg: Framtidens förbund

UPPDATERING
Med anledning av spridningen av covid-19: TEMAHELGEN SKJUTS UPP

Hej!

Folkhälsomyndigheten uppmanar, med anledning av det nya spridningsläget av covid-19 (det nya coronaviruset), allmänheten att tänka på att hålla normalt god hygien, samt att stanna hemma om man upplever problem med luftvägarna (viss hosta, förkylning m.m.) men trycker på att personer i riskgrupper ska iaktta extra försiktighet, liksom de som träffar/umgås med dessa.

Eftersom vårt förbund representerar och representeras av personer som kan tillhöra någon eller flera riskgrupper har förbundsstyrelsen idag, den 11 mars 2020, fattat beslutet att skjuta på temahelgen.

Vi följer utvecklingen och återkommer när vi har satt ett nytt datum.
Har ni frågor är ni välkomna att mejla oss på fs@ungarorelsehindrade.se

***

INFO OM HELGEN

Vi i förbundsstyrelsen bjuder nu in dig som medlem till en tvådagars workshop i Göteborg om Förbundet Unga Rörelsehindrades ideologi och framtida utveckling. Då vill vi i förbundsstyrelsen möta våra medlemmar, kanske just dig, för att höra era kloka tankar kring vad ni vill göra av och med ert förbund.

– Hur ska förbundet se ut i framtiden, säg runt 2030?
– Hur kan vi öka engagemanget för våra frågor?
– Hur får vi fler att vilja gå med hos oss?
– Var behöver vi tänka nytt och var gör vi redan helt rätt?


I den diskussionen behövs alla!

Kom till Göteborg och var med när det första ”spadtaget” tas! Med oss kommer vi att ha Janna Olzon från DHR som är en van och engagerande samtalsledare!


Praktisk information

När?
Våren 2020.

Var?
Dalheimers hus, Göteborg.

För vilka?
Förbundets medlemmar.
Om du inte är medlem blir du det här.

Anmälan
Du anmäler dig genom att fylla i denna blankett.

Kostnad
Gratis för medlemmar! Man betalar 300 kronor av sin resekostnad, resten står vi för inklusive mat, och boende för de som bor utanför Göteborg.

Assistanskostnad
2 000 kronor (inkl. kost och logi i dubbelrum), 2 700 kronor (inkl. kost och logi i enkelrum) vilket betalas via assistansomkostnaden.
Bor du hemma under helgen är assistanskostnaden 1 100 kronor.


På våra aktiviteter finns inga hinder!

Har du ingen assistans och behöver hjälp, kan förbundet ordna med en medhjälpare – tänk på att anmäla dig i god tid!
Det är viktigt att du fyller i dina hjälpbehov på anmälningsblanketten så noga som möjligt; om något du behöver hjälp med inte är ifyllt kan det hända att våra medhjälpare inte kan bistå.

Vi försäkrar dig om att vi kommer att behandla dina uppgifter med största försiktighet. Vi kommer enbart behålla dina uppgifter så länge vi behöver; före, under och efter aktiviteten, de kommer sedan att raderas.