Häng med på våra läger och temahelger! År 2018 kommer Unga Rörelsehindrade ha två stycken temahelger och ett höstläger, alla är gratis att delta på för medlemmar.

 

13 – 15 april

Den 13 till den 15 april är det dags för förbundets första temahelg för i år! Förra året fyllde vårt älskade Förbundet Unga Rörelsehindrade 30 år. Årets första temahelg kommer därför att handla om just det – förbundet. Vi kommer att gå djupare in på förbundets ideologi och träffa aktivister inom förbundet under åren. Vi kommer också att chilla och på lördagskvällen erbjuds bowling! Detta vill du inte missa! Läs mer och anmäl dig här.

 

Temahelg i vår/sommar

Denna temahelg är under planering. Har du idéer på ämnen vi skulle kunna anordna en temahelg kring eller kanske tips på aktiviteter vi skulle kunna ha? Kanske vill du rent av vara lägerledare själv? Tveka inte att höra av dig till oss! Kontakta vår lägersamordnare Natalie Ahlgren på: natalie@ungarorelsehindrade.se.

 

Höstläger 2018

Under vecka 44 har vi vårt årliga höstläger. Om du har några önskemål om vad du vill göra på lägret eller är intresserad av att vara lägerledare kan du kontakta vår lägersamordnare Natalie Ahlgren på: natalie@ungarorelsehindrade.se.

 

På våra läger och temahelger finns inga hinder!

Har du ingen assistans och behöver hjälp så kan förbundet ordna med en medhjälpare, tänk på att anmäla dig i god tid.