Kansliet under våren

Under våren kommer det att bli lite ändringar på kansliet. Generalsekreterare Nora Eklöv kommer under tre månader, februari till april, att jobba halvtid som kommunikatör på projektet Ömsesidig integration och rätten till arbete hos ILI och Disabled Refugees Welcome. Under dessa tre månader stannar hon som generalsekreterare på Unga Rörelsehindrade men på halvtid.

– Jag ser mycket fram emot att få arbeta som kommunikatör inom detta enormt viktiga projekt. Jag tror att det kommer att bli mycket utvecklande för både mig och förbundet, då vi kan utbyta erfarenheter och lära oss av varandra, säger Nora Eklöv.

För att täcka upp för Noras arbete under dessa tre månader kommer förbundet att plocka in ett välbekant ansikte, Björn Häll Kellerman, som vikarierande generalsekreterare på halvtid. Björn har stor erfarenhet av förbundets arbete sedan tidigare då han 2015–2019 och 2020–2021 var förbundsordförande. Tillsammans med förbundsstyrelsen kommer Nora och Björn att se till att förbundets arbete fortsätter som vanligt.

För att nå kansliet i olika frågor, mejla kansliet@ungarorelsehindrade.se eller ring 08-685-80 80.