Årsmöte i Skåne 8 april!

Hej!

Vi vill tacka för ett grymt 2016, ett år där vi åstadkommit mycket, tack vare engagemanget från er medlemmar.

Är du redo att ta ditt engagemang till nya höjder och göra rörelsen ännu starkare? Är du medlem i Skåneregionen kan du nu kandidera till styrelsen!

Årsmötet kommer hållas i Malmö den 8 april, platsen är Big Bowl i Malmö. Tid: 12:00-16:00.

Valberedningen söker personer med olika bakgrund och med engagemang i olika frågor. På så vis får vi ett bredare förbund som kan påverka och åstadkomma stora förändringar. Att sitta i en styrelse är både roligt, socialt och givande. Du får nya erfarenheter och kunskaper som kommer vara till nytta även utanför förbundet, till exempel hur man arbetar i grupp, är ansiktet utåt för ett förbund och att ta ansvar. Samtidigt lär du känna många nya personer inom rörelsen och får en bredare kunskap om hur rörelsen fungerar samt inom olika frågor som förbundet driver.

Kandidera genom att mejla valberedningen på bjorn_kullagarden@hotmail.com, skriv vilken styrelsepost du är mest intresserad av samt motivering. Du kan också nominera en kompis som du tycker platsar i styrelsen och som är medlem i Unga Rörelsehindrade Skåne. Till valberedningen kan du också ställa frågor om årsmötet och de olika posterna.

Handlingar för årsmötet hittar du här.

Är du inte medlem så blir du det enklast här.

Du kan även kandidera på årsmötet men valberedningen önskar att få in din kandidatur eller nominering helst en vecka innan årsmötet.

 

//Valberedningen för Unga Rörelsehindrade Skåne