Jag tar nu över stafettpinnen!

Från och med nu är det jag, Rasmus Isaksson, ny förbundsordförande för DHR som bloggar på denna sida. Maria Johansson har varit förbundsordförande mellan 2007 och 2013 men är nu på väg mot andra äventyr och utmaningar. Jag gissar på att hon behåller sitt brinnande engagemang för funktionshinderfrågor på det ena eller andra sättet. Maria har skrivit på denna blogg en längre tid och har hunnit delge många av sina kloka tankar och idéer. Dessa inlägg vill vi ju inte ska försvinna ut i Cyberrymden utan kommer finnas kvar på sidan (se nedan). Men från och med nu är det alltså jag som kommer blogga här. Jag hoppas ni har lite översseende med att jag håller på att lära mig hur det rent tekniskt går till att blogga här. En del länkar och namn behöver ändras och detta kommer att göras så fort jag listat ut hur man gör.

Kommentera gärna och delta i mina tankeprocesser och lär mig nya saker. Jag hoppas att denna blogg ska kunna ge Er nya idéer och inspiration tillbaka. Välkommen hit!