Följ Oscar Sjökvist på Facebook!

Ny förbundsordförande. Sedan förbundskongressen den 6 november är Oscar Sjökvist ny förbundsordförande för Förbundet Unga Rörelsehindrade. Nu går det att följa hans uppdrag på Facebook.

Den 6 november valdes en ny förbundsstyrelse att leda förbundet, med den tidigare viceordföranden Oscar Sjökvist som ny förbundsordförande. Precis som sin företrädare, Björn Häll Kellerman, har nu Sjökvist fått en egen sida på Facebook, där det kommer att vara möjligt att följa hans uppdrag, läsa uttalanden och ”följa med” i vardagen som förbundsordförande.

Foto: Daniel Ivarsson

Oscar Sjökvist är snart 28 år och bor i Borlänge i Dalarna med partner och katt. Vid sidan av ordförandeskapet har han partipolitiska uppdrag på kommun- och regionnivå, är engagerad i idrottsrörelsen och sitter sedan igår i valberedningen för LSU, Landsrådet för Sveriges ungdomsorganisationer. Under sin tid som vice förbundsordförande har han stärkt banden mellan förbundet och organisationer som Nuft, Nätverket Unga för tillgänglighet och MyRight, ett arbete som kommer att fortsätta under den kommande mandatperioden.

Den som vill nå förbundets nye ordförande på mejl hittar adressen här nedanför. Det går också bra att klicka på hans namn i början av inlägget för att hitta bl.a. pressfoton och fler kontaktlänkar

Oscar Sjökvist
Förbundsordförande
oscar@ungarorelsehindrade.se