DHR-bloggen blir tillfällig resedagbok

2009_0930digitalcamera0004 (2)

 

Nu ska jag ut på ett delvis DHR-orelaterat uppdrag till Argentina. Dock förföljer DHR-tankesätten mig tätt i hjulspåren. Jag har alltid mina DHR-glasögon på när jag reser.  Jag försöker alltid knyta kontakter och se hur andra personer med funktionsnedsättning har det i andra länder och i andra samhällen.

Om internetuppkopplingen fungerar på hotellet så kommer DHR-bloggen de närmaste två veckorna att fungera som resedagbok och förhoppningsvis även innehålla lite bilder.  Jag kommer att vara oanträffbar på telefon och hänvisar istället till vice ordförande Ritva Korva-Thuresson, övriga förbundsstyrelsen eller berörd ombudsman på kansliet. Under förutsättning att internetuppkopplingen fungerar kommer jag att försöka svara på e-post.

Vi ses!