Almedalen 2012 är över

Nu är det över. En lång, intensiv och fantastiskt rolig vecka är slut. Skulle vilja berätta om allt vi har varit med om. Om alla fantastiska möten med engagerade människor och alla inspirerande seminarier. Det är dock omöjligt. Jag skulle få skriva i en evighet. Att försöka bearbeta alla intryck kommer att ta tid.

En sak är säker. Att vi har varit där har haft betydelse. Vi från funktionshinderörelsen har skapat intryck och avtryck. Om än att vanlig media inte riktigt velat nappa så har vi synts. Hashtaggen Funkpol (som står för funktionshinderpolitik) har varit topp 5 av de mest använda under Almedalen, vilket är otroligt bra resultat. Dessutom har människor pratat med oss, och om oss och tillsammans spridit vårt främsta budskap under veckan. Otillgänglighet är diskriminering och regeringen ska agera nu!

Vi har inte rapporterat alls som tänkt. Vilket är synd. Vår uppkoppling har varit bristfällig och vår videoutrustning har krånglat. Dessutom var vi nog lite väl optimistiska när vi trodde att vi skulle ha tid till den mängd uppdateringar som vi planerat för. Jag kan bara ber om ursäkt.

Nu kommer vi att bearbeta och ta till oss alla nya intryck. Något som förhoppningsvis kommer komma alla medlemmar till gagn redan under hösten. Vi har idéer och tankar på vad vi kan och bör göra i framtiden. Dessutom har vi byggt upp vår kunskap än högre och kan bättre hantera och diskutera nya ämnen som kommer!

Jag vill tacka för er som försökt följa vår bevakning! Hoppas ni fortsätter att titta in här på hemsidan med jämna mellanrum. Jag kommer att fortsätta blogga till och från om aktuella frågor och händelser. Dessutom kommer hemsidan att bli helt färdig till hösten.

Ha en fortsatt skön sommar!